Заявка в клан
|
|
Дата: Среда, 06.04.2011,
|
|
DukeWayne
Рядовой
|
Світ тісний ))) так склались обставини, бішом бігав по всіх фанах, а тут некра качав щоб на мунах підзаробити (раз пвп 2 пвп, рулю, адреналін) та і недовго ще провисів, десь пів року і злетів з Ла2 на рік а то і більше.
| |
|
|
xKrauser
Генерал-майор
|
Quote (Медвежатко) драк сет від клану і більше в онлайні майже не появлявся.
| |
|
|
DukeWayne
Рядовой
|
На цю ситуацію треба дивитись з різних сторін... Олег а хороших спогадів про мене не залишилось?
| |
|
|
Медвежатко
Медвежатко
|
Quote (DukeWayne) Олег а хороших спогадів про мене не залишилось? залишились) наприклад коли в тебе був ДК маг сет, я бігав в авадоні і завжди дивився на тебе і представляв що скоро я таким же буду бігати, зелено-синеньким)
"...мне лучше тридцатник зим и пацаном, чем целый век маяться и быть пидарасом..." "...я настоящий царь, - а ты халоп, тупая псина..."
| |
|
|
1mp0s1bl3
флудер
|
ну непротив ... Quote (Бандерко) нелюблю дагерів,думаю трохи побігавши сам захочеш релол)))) После последнего обновления даггеры бьют на 180 градусов , думаю кинжалы снова становятся на ноги ;)
| |
|
| |
за) чувак з мого алі на Внеті) и) + Львівський + бачу шо доволі таки адекватний) мінус шо драк сет вкрав :DDDD але то таке) велком)
| |
|
|
Медвежатко
Медвежатко
|
Quote (Volandemorden) мінус шо драк сет вкрав Влад, він його не крав ))
"...мне лучше тридцатник зим и пацаном, чем целый век маяться и быть пидарасом..." "...я настоящий царь, - а ты халоп, тупая псина..."
| |
|
|
AeternaNox
Тигря
|
флудерасты
| |
|
| |
Quote (AeternaNox) флудерасты хм..яке слово воно мені нагадує....хмм
| |
|
|
Dron
LaiLun
|
Quote (xKrauser) DarkExecutoiner незнаю таких, Олег розкажи про Драк сет, чи варто брати ?
полюбляю людей, які падають мовчки... я знаю, что тебе уже давно срать на клан, еще с тех пор как Марик мне отдал КЛа.
| |
|
|
DukeWayne
Рядовой
|
Ось кидаю чат з форума клана металварріорс (http://metwar.uaforums.net/--vt562-15.html) "aerosweet: Рост, без обід, але навіщо бішу Драк сет? Оо, якщо мені не зраджує память, то ти на осадах і рб бігаєш завжди бішом., в кб є недокінчений сет Аркани роби, дособирати і видати бішу. Це теж саме якщо Кілу видати Арку Оо ІМХО DelphiSerg Якщо людина грає бішопом, то ДК сета і Сома йому достатньо, але це не означає, що йому більше нічого не треба. Він на всіх замісах буде грати бішопом, а драк сет йому видали через те, що у нього є хавк і фаниться він ним. За вес час, що він в клані він заслужив. 04 березня, 2009, 16:16 DelphiSerg Я буду не проти, якщо він під час осад буде видавати свій Драк сет комусь з лукарів так буде раціонально. aerosweet DelphiSerg написав: За вес час, що він в клані він заслужив. ок
| |
|
|
DukeWayne
Рядовой
|
Також з форума(топік "Речі які передані сокланам") DarkExecutioner - Ring of Core, Драк сет (кинув талум хеві і МЖ лайт) я не виправдовуюсь, просто наводжу факти.
| |
|
|
Подполковник
|
Quote (DukeWayne) Ring of Core ^_^ кор ташит я за т.к он тоже бегал с кором
Сообщение отредактировал Vellam - Среда, 06.04.2011, 20:15
| |
|
|
Медвежатко
Медвежатко
|
Ростік, все норм, я ж не говорив що ти вкрав його))) я говорив , що тобі видали і ти вже майже не появлявся. Дрон, якщо не брати до уваги вище сказане, то він був одним з кращих бішів МеталВаріорсів. я думаю варто взяти на ВТ (випр.термін), якщо в нього не пропаде бажання грати - залишим.
| |
|
|
Dron
LaiLun
|
Quote (Vellam) я за т.к он тоже бегал с кором піська П,С. В ДХ був схожий нік
полюбляю людей, які падають мовчки... я знаю, что тебе уже давно срать на клан, еще с тех пор как Марик мне отдал КЛа.
Сообщение отредактировал Dron - Среда, 06.04.2011, 20:21
| |