в клан
|
|
Дата: Воскресенье, 31.10.2010,
|
|
Полковник
|
Quote (jopt) форт для 9 лвл це я зрозумів,просто власна практика каже шо ви трохи не правильно робите) ну розкажи як правильно
| |
|
|
Бандерко
Генерал-лейтенант
|
=) ну на скік я знаю ви майже не фармите) а можна ж було договір про дні фарму зробити..)
Биш - не бог, чтобы спасать всех. Биш - не админ, чтобы быть неуязвивым к дебафам. Биш - не дд, который может защитить сам себя. Биш - не магнат, у которого шмот на +100500 фул атрибут.
| |
|
|
Полковник
|
тобто тоби просто треба фармити эполети, зрозумило
| |
|
|
ALEXANDR
Генерал-полковник
|
Quote (jopt) ну на скік я знаю ви майже не фармите) а можна ж було договір про дні фарму зробити..) забагато цікавості про форт, в нас ще є кх) так що ви там вирішили? будемо раді вас бачити у нас)
Если человек действительно добился в жизни успеха, то у него страница не в "Вконтакте", а в Википедии...
| |
|
|
EsteR1990
Генерал-майор
|
Я за... !!! Но подивись що буде далі!
| |
|
|
OpOvIdA4
Полковник
|
Афтар теми 30 мин назад предлив месаги на інвайт в клан сакура 30 хв назад =) Скользкі тіпи... або тема просто лоло, або на 2-х стульях пасани рішили посидіти-)
| |
|
|
EsteR1990
Генерал-майор
|
| |
Дата: Понедельник, 01.11.2010,
|
|
Keff
КЛ
|
Quote (OpOvIdA4) Афтар теми 30 мин назад предлив месаги на інвайт в клан сакура 30 хв назад =) Скользкі тіпи... або тема просто лоло, або на 2-х стульях пасани рішили посидіти-) ПРОТИВ!
| |
|
|
Бандерко
Генерал-лейтенант
|
та нам не фарм був важливий,зі мною звязувались ваші думаю вони правильно зрозуміли чому я так випитував) жаль шо ви не так) і ми виріщили ще раз спробувати підняти свій клан) не тре на мене гнати,я справді хотів до вас,і якшо в нас ніц не получиться то бум знов проститсь)) сорь за безплідну тему\
Биш - не бог, чтобы спасать всех. Биш - не админ, чтобы быть неуязвивым к дебафам. Биш - не дд, который может защитить сам себя. Биш - не магнат, у которого шмот на +100500 фул атрибут.
| |
|
|
Бандерко
Генерал-лейтенант
|
хлопаки звиняйте,буду радий якшо мої піднімуться самі або підуть до вас) я наразі кидаю ла2...,якшо мб колись повернусь то буду радий з вами поспілкуватись) попрошу не ображатись на нас,і не гнати на те шо ми типу шукали клан з фортом шоб грошей заробити бо так не було... успіхів і тоталдестракшн і Сакурі) буду ппц радий якшо мої піднімуться і у вас буде алі) ви мені просто подобаєтесь як клан) короч успіхів вам) звязок з вашим Кмом і ЗАмом в мене є тому якшо повернусь і клан житиме буду парити вашому КМу мозг на рах алі =) якшо мої будуть варті алі з вами..) успіхів =)
| |
|
|
Медвежатко
Медвежатко
|
"...мне лучше тридцатник зим и пацаном, чем целый век маяться и быть пидарасом..." "...я настоящий царь, - а ты халоп, тупая псина..."
| |
|
|
EsteR1990
Генерал-майор
|
| |
|
|
фрам