в клан
|
|
Дата: Воскресенье, 31.10.2010,
|
|
Бандерко
Генерал-лейтенант
|
і.. той) на скільки я знаю ви форт самі тримаєте без підтримки,так?:) о) я в вас якшо шо то буду 10 в рейтингу пвп))
Биш - не бог, чтобы спасать всех. Биш - не админ, чтобы быть неуязвивым к дебафам. Биш - не дд, который может защитить сам себя. Биш - не магнат, у которого шмот на +100500 фул атрибут.
Сообщение отредактировал jopt - Воскресенье, 31.10.2010, 02:17
| |
|
| |
Про форт - то не є одноаспектне діло. ))) На рахунок пвп - гуд. )
| |
|
|
Бандерко
Генерал-лейтенант
|
нє,ну типу якшо ви просто разом з своїм алі то гуд а якшо ви якби *під якимось кланом*(недай Боже ГА чи хтось з того братства) то то троха печаль...))
Биш - не бог, чтобы спасать всех. Биш - не админ, чтобы быть неуязвивым к дебафам. Биш - не дд, который может защитить сам себя. Биш - не магнат, у которого шмот на +100500 фул атрибут.
| |
|
| |
| |
|
|
Бандерко
Генерал-лейтенант
|
оО а можна взнати?) ну якшо дуж встидно то в ЛС напиши..)
| |
|
|
Полковник
|
Quote (jopt) оО а можна взнати?) ну якшо дуж встидно то в ЛС напиши..) Quote (jopt) а якшо ви якби *під якимось кланом*(недай Боже ГА чи хтось з того братства) то то троха печаль...)) Quote (BrotherofCharity) Таки троха печаль....
Сообщение отредактировал LaiLun - Воскресенье, 31.10.2010, 08:14
| |
|
|
OpOvIdA4
Полковник
|
Ця вся печаль діє лиш на території форту такшо ніпідким ми =)
| |
|
|
ALEXANDR
Генерал-полковник
|
Форт - бізнес, з чого така цікавість до нього?) Не варто цим перейматись, де саме у Львові живеш? частенько там буваю)
Если человек действительно добился в жизни успеха, то у него страница не в "Вконтакте", а в Википедии...
| |
|
|
Dron
LaiLun
|
мені трішки дивно чому тільки 1 людина вирішує за 3 х ? дивно чому саме наш клан, наш клан не "ЗЕРГ" не "ТОП" навіть не в модному Алі ..... чому ?
полюбляю людей, які падають мовчки... я знаю, что тебе уже давно срать на клан, еще с тех пор как Марик мне отдал КЛа.
Сообщение отредактировал Dron - Воскресенье, 31.10.2010, 12:39
| |
|
|
Депп
Мэ
|
А биш - немец? Или просто живёт в Германии? ) ПС: Вчера в БФ, человек бил красного адулт моба, я хотел перефармить , но случайно накормил и тот стал фулл гроуном. Получил изрядную долю матюгов на непонятном мне языке оО Болгарский шоле...Скрин забыл сделать )
| |
|
|
ALEXANDR
Генерал-полковник
|
в л2 є тільки 3 мови: 1. Українська 2. Та якою написаний пост вище 3. Всі остальні Албанська
Если человек действительно добился в жизни успеха, то у него страница не в "Вконтакте", а в Википедии...
| |
|
|
DirtyRoss
Подполковник
|
[Wnet x5] UFO. Titan 84lvl Hero x9 [Hunter x55] MentalReaper Adv. ... at last [Hunter x55] DirtyRoss Soultaker ... at last [Hunter x55] MSI3 Soul hound ... at last Nu ego nahuy. Ok.
| |
|
|
ALEXANDR
Генерал-полковник
|
дуже повчально
| |
|
|
Бандерко
Генерал-лейтенант
|
Quote (Dron) DronДата: Воскресенье, Сегодня, 12:35 | Сообщение # 24 Полковник Группа: DSP Сообщений: 197 Статус: Offline мені трішки дивно чому тільки 1 людина вирішує за 3 х ? дивно чому саме наш клан, наш клан не "ЗЕРГ" не "ТОП" навіть не в модному Алі ..... чому ? чому 1 людина вирішує за 3 - в нашому клані я наазі є зам КМ, чому не ТОП - ГА і все шо з ним звязано-виключено,вічери-недотягуєм по заточці,вампіри Альоха трохи того))) чому ви - норм клан який поки розвивається а не сидить на місці чи йде на спад,і у вас багато Укріїнців)) Quote (ALEXANDR) ALEXANDRДата: Воскресенье, Сегодня, 12:18 | Сообщение # 23 Генерал-майор Группа: Moderators Сообщений: 295 Статус: Offline Форт - бізнес, з чого така цікавість до нього?) Не варто цим перейматись, де саме у Львові живеш? частенько там буваю) форт для 9 лвл це я зрозумів,просто власна практика каже шо ви трохи не правильно робите) у Львові?- Пасічна 22) будеш в цих районах -пиши) на пиво сходим))Quote (Депп) Дата: Воскресенье, Сегодня, 13:03 | Сообщение # 25 Лейтенант Группа: DSP Сообщений: 72 Статус: Offline А биш - немец? Или просто живёт в Германии? ) ПС: Вчера в БФ, человек бил красного адулт моба, я хотел перефармить , но случайно накормил и тот стал фулл гроуном. Получил изрядную долю матюгов на непонятном мне языке оО Болгарский шоле...Скрин забыл сделать ) біш живе в Німеччині,просто живе там давненько і він в нас 1 звідти тому я назвав його німцем)
Сообщение отредактировал jopt - Воскресенье, 31.10.2010, 20:57
| |
|
|
Депп
Мэ
|
Quote (|UFO|) Откуда знаешь что это были именно матюки?))) Ну вряд ли он мне писал слова благодарности
| |