Тема на форуме Астериос
|
|
Дата: Четверг, 02.12.2010,
|
| |
Создал темку,типа пиара на форуме Астериоса...для желающих почитать ССЫЛКА на тему Будет желание поддержите)) только не надо отписывать...ОООО да мы крутые)))
| |
|
|
Полковник
|
| |
|
|
Keff
КЛ
|
не стоит создавать подобные темы на общем форуме, этим лишь добьешся кучу срани в свой адрес, так как там сидит стадо ебланов.
| |
Дата: Пятница, 03.12.2010,
|
|
kmtz
ChaosID
|
В етоге: -агр -маты -гон -да нас теперь будут узнавать-но стояло ли?
| |
|
|
Полковник
|
| |
|
|
Медвежатко
Медвежатко
|
вчора ще на роботі читав....не треба було цього робити.
"...мне лучше тридцатник зим и пацаном, чем целый век маяться и быть пидарасом..." "...я настоящий царь, - а ты халоп, тупая псина..."
| |
|
|
ALEXANDR
Генерал-полковник
|
треба йти в сауну, бо усі у гівні навіки осоромлена секта ДСП, рятуйте жреця щоб вени не порубав 
Если человек действительно добился в жизни успеха, то у него страница не в "Вконтакте", а в Википедии...
| |
|
|
Полковник
|
Думаю жрець тепер просто забовязаний анально покарати автора
| |
|
|
333ogr333
Полковник
|
хай весь клан анально карає автора і п о2 раза...
| |
|
|
Keff
КЛ
|
почему бы не поКРАТЬ уебанов с форума Астериоса?
| |
|
| |
СУКА БЛЯДЬ НАХУЯ????????????? ЙОБАНІ НЕАДЕКВАТИ, ЯКІ НАВІТЬ ЗНАКИ ПУНКТУАЦІЇ НЕ РОЗСТАВЛЯЮТЬ! ЄБАТЬ ВАС У СРАКОЮ РЕЙЛЬСОЮ! Тою, що йде з Чернівців до Львова. АМ БЛЯДЬ!
| |
|
| |
А тепер з більш менш "холодним" розумом і тверезою оцінкою. 1. Не знаєте/не вмієте використовувати МІЙ (і ще декількох осіб) бренд - просто мовчіть. Неповага до ДСП тягне... сука, гнів небесний блядь. Не вмієте це подати - просто ШАТ АП!1111111РАССУКА 2. Читайте підпис Дрона - там істина. З істини буде і респект до нашого аллі. Це не стосується тільки випадків "лицопол", а й виграшів. Ви не ГА, ви у 1 тело 4-ьох не ложите. і я не ложу. Поки-що. Просто зважайте на це. 3. Фраза "негативний піар - це теж піар" у цьому випадку звучить просто.... Ніякої. Тема на форумі Астеріоса просто СУЧИЙ сущий . Мати би мені піски часу...
| |
Дата: Суббота, 04.12.2010,
|
|
ALEXANDR
Генерал-полковник
|
піська часу, росте з часом
Если человек действительно добился в жизни успеха, то у него страница не в "Вконтакте", а в Википедии...
| |
Дата: Понедельник, 06.12.2010,
|
|
Медвежатко
Медвежатко
|
Quote (BrotherofCharity) Мати би мені піски часу вона росте з віком, все норм Ромчику.) але тему автора комітЄтЄ не0д06рЯЄ
"...мне лучше тридцатник зим и пацаном, чем целый век маяться и быть пидарасом..." "...я настоящий царь, - а ты халоп, тупая псина..."
| |
Дата: Понедельник, 06.12.2010,
|
| |
| |