вступ в клан )
|
|
Дата: Воскресенье, 03.07.2011,
|
|
HUNTERFED
Рядовой
|
бльо сам ти шлюха за багато собі позвляєш !!! я 10 раз кажу шо раз змінив клан бо допомагав на осаді скільки можна писати !!!
| |
|
|
Бандерко
Генерал-лейтенант
|
Quote (HUNTERFED) бльо сам ти шлюха за багато собі позвляєш !!! я 10 раз кажу шо раз змінив клан бо допомагав на осаді скільки можна писати !!! я один нерозумію нащо для допомоги на осаді вступати вклан?
Биш - не бог, чтобы спасать всех. Биш - не админ, чтобы быть неуязвивым к дебафам. Биш - не дд, который может защитить сам себя. Биш - не магнат, у которого шмот на +100500 фул атрибут.
| |
|
|
HUNTERFED
Рядовой
|
| |
|
|
Бандерко
Генерал-лейтенант
|
Quote (HUNTERFED) друг попросив !!! я мав наувазі що хватило б бути в одній паті,а не вступати в клан,тимбільше колив тебе висить заявка в інший.
Биш - не бог, чтобы спасать всех. Биш - не админ, чтобы быть неуязвивым к дебафам. Биш - не дд, который может защитить сам себя. Биш - не магнат, у которого шмот на +100500 фул атрибут.
| |
|
|
HUNTERFED
Рядовой
|
я на однин вечір !!! заразу вийшов !!!ви мені ітак неписали нічо !
| |
|
|
Бандерко
Генерал-лейтенант
|
Quote (HUNTERFED) я на однин вечір !!! заразу вийшов !!!ви мені ітак неписали нічо ! короч,я немаю бажання з тобою спорити,а свою думку я висловив в 2 пості цієї теми.
| |
|
|
Dron
LaiLun
|
Quote (HUNTERFED) я хз.....................ну ок, я ЗА, на осадах нам щас нада допомога, і глад +10 то не погано..............го іспиталку!!!! Quote (xKrauser) ти краще поясни якого хера ти поперся в інший клан, не дочикавшись вирішення цього? пс: я таке саме більше ненавижу......... ?
полюбляю людей, які падають мовчки... я знаю, что тебе уже давно срать на клан, еще с тех пор как Марик мне отдал КЛа.
| |
|
|
HUNTERFED
Рядовой
|
я до друга просто на один вечір то візьмите чи нє я виходити небуду з вашого клану обіцяю )
| |
|
|
AeternaNox
Тигря
|
| |
|
|
xKrauser
Генерал-майор
|
я вже хз кароч...........!!!!!!!
| |
|
|
HUNTERFED
Рядовой
|
пацани та бля слово даю невийду )..візьміть )
| |
|
|
AeternaNox
Тигря
|
| |
|
| |
:D раз людина так проситься..я думаю варто взяти на випробувальний термін..всетаки не можна судити тільки по обгортці) нада схавати конфетку :DDDD
| |
|
|
HUNTERFED
Рядовой
|
| |
|
|
TotchtoCX
Лейтенант
|
я мб, за іспиталку.......а там видно буде)
В раю хорошо, но в аду знакомых больше.
| |